Vragen?
046 437 20 64| info@ht-elsloo.nl

Kwaliteit

            

Heijthuijzen Touringcars is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan de internationale normen die gesteld worden aan kwaliteitsmanagement. Daarnaast voldoen we ook aan de extra branche-eisen gesteld door Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf en zijn we gecertificeerd als erkend Keurmerk Touringcarbedrijf. Hiermee bieden wij extra garanties aan de passagiers. Deze garanties liggen op het gebied van veiligheid en het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien, om het zekere voor het onzekere te nemen, zijn wij altijd meer dan adequaat verzekerd. Die extra garanties moeten u als opdrachtgever een veilig gevoel geven; u bent immers ( tenminste moreel ) verantwoordelijk voor de passagiers waarvoor u het vervoer heeft geregeld. Meer weten? Indien gewenst sturen we u per e-mail onze beleidsverklaring.

Heijthuijzen Touringcar is lid van werkgeversorganisatie Koninklijke Nederlands Vervoer (KNV) afdeling touringcarvervoer. Hierdoor beschikken wij altijd over de meeste actuele informatie welke voor het personenvervoer van belang is. 

U bent verzekerd van duidelijke afspraken, op al onze vervoersovereenkomsten zijn  de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van toepassing.